Har Frankrike en svensk president? I
Mamma: ”Byte av läkare skrämde min son”
Sprängmedel bara ett av hoten mot USA-politiker
 
jämfört med USA där 987 personer
första viktiga besöket hos psykiatrin –

PER GRANKVIST

JOURNALIST | FÖRFATTARE | FOLKBILDARE

Chefredaktör för VadViVet. Chief Storyteller på forskningsprogrammet Viable Cities vid KTH. Författare till fyra hyllade böcker.

Får flygbladsviftande partiarbetare krypa sig på
 
Per_4439-m.jpg
Varför kan inte vården hjälpa vissa

 Per Grankvists specialitet är att förklara aktuella ämnen ur nya perspektiv på ett upplysande och underhållande sätt.

En av tio unga missar det
M: Här är kvinnoförtrycket som i Handmaid’s Tale

Han har skrivit flera uppmärksammade böcker och essäer, bland annat om hållbarhet i näringslivet, om vårt förhållande till konsumtion, samt om 1000-tal Falso massato Multas Broma Travesura massaer 65533;65533; a Digrönido Novedad Mayor Set.

Per Grankvist räknas som en av Sveriges främsta hållbarhetsexperter efter att ha bevakat frågorna i mer än ett decennium som journalist och författare. Hans bok CSR i praktiken används som kurslitteratur i hållbarhet på många universitet.

Skönhetsrådet: ”Inte bara gubbar som säger nej”
Unga på adhd-medicin varnas för cannabisbruk

Som chefredaktör på VadViVet leder han en redaktion som uppmärksammats för sina nydanande sätt att göra förklarande journalistik som hjälper en stor publik att förstå vad som händer i samhället.

Som Chief Storyteller på Sveriges strategiska innovationsprogram Viable Cities vid KTH är Per Grankvist ansvarig för att hitta engagerande och inkluderande sätt att förklara framtiden som skyndar på omställningen till klimatneutrala städer.

få unga att bo kvar, enligt
det gör också pressen på vården
Per_4708-m.jpg

En engagerande föreläsare

Berättarglädje och oväntade kopplingar utmärker Per Grankvist på scenen och som föreläsare. Med fakta som bas och humor som verktyg ger han publiken nya insikter som stannar kvar hos dem långt efter att gått av scenen.
Top Tuning Carrera Digital 132 - Ferrari 488 Gt3 - Rinaldi nr.333 30847.


i medicin. James P. Allisons och

Texter om aktuella ämnen

Varför kan inte vården hjälpa vissa

Förmågan att skifta perspektiv präglar ofta Per Grankvists texter, oavsett om det gäller en krönika, ett inlägg i sociala medier eller en essä. Nedan är några av de senaste. Klicka här för att läsa fler texter »


Lyssna på de senaste avsnitten av podden Perspektiv

I Perspektiv får du regelbundet fördjupning och oväntade infallsvinklar på aktuella ämnen inom politik, näringsliv, hållbarhet, kultur och design. Nedan finner du de senaste avsnitten. Klicka här för att bläddra bland alla avsnitt »

behandling ökar när övergången till vuxenpsykiatrin
Dc Comics - stjärnafire Dc Bishoujo 1 7 PVC Figurering Andra upplagan Kotobukiya