Om riksdagen röstar ja till EU-avtalet
Finns urfolksrätten, eller finns den inte?
eller företagande är en bättre timme
 
Istället för ett medlemskap i Nato,
Läs mer om Veckans Facit!

PER GRANKVIST

JOURNALIST | FÖRFATTARE | FOLKBILDARE

Chefredaktör för VadViVet. Chief Storyteller på forskningsprogrammet Viable Cities vid KTH. Författare till fyra hyllade böcker.

Nyligen röstade den moderata partistämman för
 
Per_4439-m.jpg
”Mindre kött – bra för hälsan och miljön”

 Per Grankvists specialitet är att förklara aktuella ämnen ur nya perspektiv på ett upplysande och underhållande sätt.

Henrik Jönsson och SvD:s ledarredaktion. Denna
Läs mer om Debatten om alkohol

Han har skrivit flera uppmärksammade böcker och essäer, bland annat om hållbarhet i näringslivet, om vårt förhållande till konsumtion, samt om 1 400 Aviation 400 Boeing 707 British Airways Cargo skala modelll diecast new.

Per Grankvist räknas som en av Sveriges främsta hållbarhetsexperter efter att ha bevakat frågorna i mer än ett decennium som journalist och författare. Hans bok CSR i praktiken används som kurslitteratur i hållbarhet på många universitet.

som kan tvinga svenska män och
opinionsbildarna talar mycket om trygghet, utan

Som chefredaktör på VadViVet leder han en redaktion som uppmärksammats för sina nydanande sätt att göra förklarande journalistik som hjälper en stor publik att förstå vad som händer i samhället.

Som Chief Storyteller på Sveriges strategiska innovationsprogram Viable Cities vid KTH är Per Grankvist ansvarig för att hitta engagerande och inkluderande sätt att förklara framtiden som skyndar på omställningen till klimatneutrala städer.

arbetsliv på det sätt som passar
”Klimatmålen hotar djurarters överlevnad”
Per_4708-m.jpg

En engagerande föreläsare

Berättarglädje och oväntade kopplingar utmärker Per Grankvist på scenen och som föreläsare. Med fakta som bas och humor som verktyg ger han publiken nya insikter som stannar kvar hos dem långt efter att gått av scenen.
1 43 NEO 1978 BMW serier 3 (E21) CABRIOLET AV BAUR RESIN.


samband mellan lyckad integration och språkkrav

Texter om aktuella ämnen

”Mindre kött – bra för hälsan och miljön”

Förmågan att skifta perspektiv präglar ofta Per Grankvists texter, oavsett om det gäller en krönika, ett inlägg i sociala medier eller en essä. Nedan är några av de senaste. Klicka här för att läsa fler texter »


Lyssna på de senaste avsnitten av podden Perspektiv

I Perspektiv får du regelbundet fördjupning och oväntade infallsvinklar på aktuella ämnen inom politik, näringsliv, hållbarhet, kultur och design. Nedan finner du de senaste avsnitten. Klicka här för att bläddra bland alla avsnitt »

Tvisten blir inte den sista för samebyarna
CAT leksakS CT015A 1 6th Fighting Girl Suit Set Cmassahing W Head Sculpt Tan Figur